Back to Top

ЧОМУ ПАЦІЄНТИ ОБИРАЮТЬ НАШУ СТОМАТОЛОГІЧНУ КЛІНІКУ?



30 років досвіду, матеріали преміум класу, сучасне обладнання, привітний персонал, безболісне лікування зубів у дітей, д
освідчені лікарі, сотні позитивних відгуків. І це тільки основні причини обрати нашу клініку.
Колектив стоматологічної клініки – команда професіоналів з чималим досвідом у галузях протезування, імплантації, ортодонтії, хірургічної та дитячої стоматології. Усі лікарі клініки пройшли спеціалізоване навчання в усіх галузях стоматології та регулярно підвищують професійний рівень, відвідуючи майстер-класи в Україні та за її межами.

У стоматологічній клініці для лікування використовують лише перевірені матеріали преміум класу. Ми проєктуємо здорові посмішки, забезпечуючи повну безпеку та комфорт, використовуючи сучасні технології стерилізації інструментів і якісні матеріали.

Ми переконані, сучасне обладнання робочого місця лікаря – підґрунтя надання якісних та ефективних послуг пацієнтам. Наша клініка постійно вдосконалює рівень стоматологічних послуг та оновлює матеріально-технічну базу кабінетів. Все заради вашої посмішки.

Привітний персонал стоматологічної клініки з радістю надасть Вам усю необхідну інформацію стосовно лікування та профілактики хвороб зубів та ротової порожнини. Ми гарантуємо індивідуальний підхід, психологічну підтримку та якісне лікування.

Стоматологи клініки працюють з пацієнтами різного віку та гарантують безболісне лікування зубів у дітей. Ми проводимо лікування молочних зубів та привчаємо маленьких пацієнтів до співпраці з лікарем без страху і стресу.

Стоматологічна клініка доктора Юрія Буня має понад 20 років досвіду у сфері лікування, імплантації та протезування зубів. Наші клієнти отримують професійну допомогу та позитивні емоції після кожних відвідин клініки. Завдяки цьому нам вдалось отримати сотні позитивних відгуків та здорових посмішок.